Ikke kategoriseretCloud4Wi nyheder

– at udvide rækkevidden i Norden

Samarbejde vil hjælpe med at gribe den enorme forretningsmulighed for personlig kundekontakt ved hjælp af gæste-Wi-Fi-netværk.

Ballerup – 22. sept. 2016 - Cloud4Wi branchens førende inden for avanceret gæste-Wi-Fi, annoncerede i dag et samarbejde med ALLNET Nordic – en af ​​Europas største specialister i fremtidssikret teknologi. Sammen er Cloud4Wi og ALLNET Nordic i stand til at løse de almindelige eksisterende smertepunkter for virksomheder med murstens- og motorplaceringer – hvordan kan de få værdi ved at tilbyde gæste-Wi-Fi? Partnerskabet repræsenterer en enorm mulighed for at udvide rækkevidden på det nordiske marked og forbedrer måden, kunderne betjenes på.

Cloud4Wi tilbyder Volare, en avanceret gæste-Wi-Fi-platform, der giver en hurtig og problemfri proces til at få forbindelse. De kraftfulde muligheder i platformen giver virksomheder mulighed for at have total kontrol over, hvordan de vil administrere deres gæste-Wi-Fi. Der indsamles dybdegående analyser og kan give værdifuld indsigt i, hvem kunder er, og hvordan de opfører sig på stedet. Ved at udnytte disse oplysninger kan virksomheder engagere deres kunder på meningsfulde måder - og hjælpe med at skabe omsætning på webstedet, mens de opbygger stærke kunderelationer.

"Vi er begejstrede for at samarbejde med ALLNET Nordic" sagde Gianni Altamura, VP Sales International hos Cloud4Wi. "Med dette partnerskab kan vi bedre gribe muligheder lokalt og bedre servicere vores kunder, samtidig med at vi accelererer vores vækst. Vores teknologi er revolutionerende, og vi er glade for at stå med ALLNET Nordic i frontlinjen, mens vi ser denne industri tage fart”.

"Vores kunder vil gerne have mere af at tilbyde gæste-Wi-Fi, og vi er så glade for at samarbejde med Cloud4Wi, for nu kan vi levere!" sagde Larsbo Christiansen, produktchef hos ALLNET Nordic. "Den over-the-top Volare-platform var lige det, vi ledte efter for at fuldende vores porteføljetilbud. Gennem dette partnerskab vil vi gøre det muligt for kunder at opnå forretningsværdi fra deres eksisterende Wi-Fi-netværk."