Ikke kategoriseret

London, Storbritannien og Ballerup, Danmark – 07. juli 2016

3CX, udvikler af næste generations softwarebaserede Unified Communications Solution, og Danmarksbaseret distributør ALLNET Nordic annoncerer ALLNET Nordic som ny 3CX-distributør på det skandinaviske marked.

Dette partnerskab er velplaceret til at betjene det voksende VoIP-marked i Skandinavien, som forventes at nå mere end 60 procent af talemarkedet i alle fire lande i 2018, ifølge en undersøgelse fra Perstance Market Research.

ALLNET Nordic tilbyder en række tjenester, herunder netværk, trådløs, unified communications, videoovervågning, sikkerhed og mere. Med en stærk kundebase i Skandinavien, og 25 års erfaring, er ALLNET Nordic en ideel distributør for 3CX produkter, samt dygtig udbyder af træning og support til 3CX partnere.

3CX løser alle en organisations kommunikationsbehov, reducerer telefonomkostninger med IP-telefoni og leverer et komplet sæt Unified Communications lige ud af boksen. Nem at administrere, og med førsteklasses kundesupport, er det en ideel løsning til store og små virksomheder og en vigtig tilføjelse til ALLNET Nordics produktkatalog.

Kristel Aszody, Sales Executive, Skandinavien og Frankrig, 3CX sagde:

"Vi er glade for at kunne annoncere vores partnerskab med ALLNET Nordic. Skandinavien er et vigtigt marked, og vores mål er at fortsætte med at vokse der så hurtigt som muligt. 3CX Partners vil drage fordel af en stærk og erfaren distributør som ALLNET Nordic, og de vil også modtage det højeste niveau af træning og support.

Larsbo Christiansen, ALLNET Nordic Product Manager sagde:

"Som en international partner med lokal tilstedeværelse og bred erfaring indenfor telekommunikationsindustrien, herunder PBX-løsninger, er ALLNET Nordic den rette partner til at videreudvikle 3CX i Skandinavien. Via en hostet løsning tilbyder vi vores forhandlere og kunder support på 1. niveau og nye muligheder.”