Ikke kategoriseret

4G Nordic A/S i Søborg er blevet ALLNET GmbH's forlængede arm i Norden.

Som enedistributør for den tyske producent/distributør, er vi nu officielt blevet ALLNETs salgsorganisation i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

ALLNET GmbH ønskede at udvide sine aktiviteter mod Norden og 4G Nordic A/S havde et stort ønske om at udbrede sit produktsortiment. Udover 4G Nordics nuværende sortiment, kommer nu mærker som Snom, Polycom, Plantronics, Sennheiser, VXI, ALLNET, Ubiquiti og flere til at være en del af vores varelager.

Hvem er ALLNET GmbH?

Med sine 25 års erfaring med både produktion af netværksprodukter og distribution af IT-produkter, er ALLNET GmbH og af de bedste IT-virksomheder indenfor sit område. Kendt for sin kreativitet, sin fleksibilitet og sin kundeservice, er ALLNET GmbH den perfekte partner inden for netværk og kommunikation. ALLNETs 16.000 kvadratmeter store logistikcenter tæt på München er et af de mest effektive af slagsen.

De mange års samarbejde og den gensidige tillid mellem selskaberne har gjort det muligt at indgå en aftale der tilfredsstiller alle parter. 4G Nordic har nu mulighed for at sende fra sit lager i Søborg eller direkte fra vores tyske lager.